середу, 23 грудня 2015 р.

Скажи СНІДу –НІ!

"СНІД не передається через дружбу"

Ані Лорак відвідала Бельгію, де провела зустріч з лідерами добродійної організації "Дизайнери проти СНІДу". 
 
Під час зустрічі підписали протокол, про взаємну зацікавленість в підвищенні рівня обізнаності про проблему СНІДу в світі. *
Співпраця організації і Ані Лорак почалась з сумісних проектів на конкурсі "Євробачення". Кароліна представила гостям і глядачам конкурсу свій документальний фільм "СНІД не передається через дружбу".
Лорак вже брала участь у створенні соціальної реклами, направленої на боротьбу з дискримінацією, жертвувала прибуток від своїх концертів для лікарень.

Вірне кохання та надійні презирвативи

Тим, хто більш за все любить займатися коханням, лікарі всіх країн і народів рекомендують, перш за все, надійні презервативи.
Позитивні результати дає застосування у якості контрацептивів сперміцидів з антисептичними якостями, таких, як PHARMATEX, діючу речовину якого - хлорид бензалконія, професор Шерманн запропонував для створення профілактичного препарату з антисептичними та антивірусними якостями.
І, нарешті, нас врятує вірне кохання!

Скажи СНІДу –НІ!


«Запали свою свічку! Скажи СНІДу — ні!». Із таким закликом звернулися учасники волонтерського руху Молодіжної ради Одеси до жителів і гостей міста. У суботу сотні городян і туристів, які прийшли прогулятися Приморським бульваром, могли спостерігати, як майже двiстi молодих людей у жовтих футболках волонтерів просто на дорозі малюють своїми тілами написи: «СНІДу — ні! СНІД не спить! Ми за життя!» Написи з тіл з’являлися один за одним біля самого підніжжя знаменитих Потьомкінських сходів. Глядачі хором читали їх. Клацали затворами фотоапаратів і кінокамер. Передавали одне одному слова з буклетів акції, які повсюдно роздавали моторні хлопчики та дівчатка у футболках волонтерів. У них зазначалося: «Ось уже кілька років Одеса займає п’яте місце серед міст світу за кількістю ВІЛ-інфікованих. Жертвами невиліковної хвороби стали майже 30 тисяч жителів регіону. Це насамперед наркозалежна молодь. Зупинити поширення СНІДу, не дати хворобі позбавити наше місто та країну майбутнього — завдання всіх розсудливих сил в Україні». 
Коли з’явився останній напис із тіл, глядачі вибухнули голосними оплесками. А волонтери попрямували сходами вгору на Думську площу. Тут, біля підніжжя одеської мерії, iз стрічок і свічок був викладений знак пам’яті жертв СНІДу. Молоді і немолоді люди підходили, запалювали свої свічки, хто зі співчуття, хто просто з цікавості. Але байдужим акція волонтерів не залишила нікого. «Ми до цього й прагнули, — розповів один з організаторів акції, студентський мер Одеси Павло Вугельман. — Примусити людей думати та пам’ятати, що біда живе з нами поряд, що з нею треба і можна боротися. Нинішня акція лише початок. Ми не збираємось зупинятися. Плануємо допомагати дітям, хворим на СНІД. У Одесі їх понад сто».*

Немає коментарів:

Дописати коментар